Kolfilter TruSens Z-3000 Lukt
Leitz

Artikelnummer: 2415126


    
Tillfälligt slut

Många tror nog att luftrenare gör bara just det – renar luften från partiklar och föroreningar. Visste du att du kan utrusta din luftrenare med ett specialfilter som tar bort lukter i hela ditt hem och särskilt matlagning i en öppen planlösning.

Leitz lanserar en ny serie specialfilter för TruSens luftrenare. En av dessa är speciellt utformad för att filtrera bort dålig lukt, vilket gör att du kan laga mat efter eget val utan att behöva andas in lukterna timmar efteråt.

Leitz TruSens Z-3000 kan utrustas med ett specialfilter för lukter och VOC-gaser (VOC står för Volatile Organic Compounds). Det är gaser som släpps ut från fasta ämnen och vätskor som till exempel från rengöringsprodukter, färger eller spray. Ställ in luftrenaren i ditt kök med det speciella filtret Lukt & VOC 3-i-1 HEPA-filter och håll din luft fri från lukter.

För att din luftrenare ska fungera bäst rekommenderas det att byta ut Lukt & VOC-kolfiltret var tredje månad (beroende på användning). Används tillsammans med HEPA-filter 2415125.

  st
Förpackningsstorlek: 1
Sekundär förpackningsstorlek: 1
RKV-id: 20045824