Bläckstråleskrivare Epson WorkForce WF-7830DTWF
Epson

Artikelnummer: C11CH68403

Dubbelsidiga utskrifter, skanning, kopiering och fax – upp till A3
Dubbelsidig utskrift
Upp till 25 sidor i svart och 12 sidor i färg/minut
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct och Scan-to-Cloud
Kostnadseffektiva bläck

    
Tillfälligt slut

Tänk stort med denna högkvalitativa multifunktionsskrivare med enkel och dubbelsidig utskrift, skanning och fax upp till A3. Du klarar uppgifterna snabbt med utskriftshastigheter på upp till 25 sidor/minut i svart och en automatisk dokumentmatare (ADF) för 50 A3-ark. Glöm inte heller det kostnadseffektiva bläcket och de flexibla trådlösa anslutningslösningarna, t.ex. Scan-to-Cloud. Uppfyller behoven även hos de mest krävande hemmakontor och mindre kontor. Lätt att använda direkt tack vare det intuitiva användargränssnittet och en 6,9 cm pekskärm.

Minska dina kostnader dramatiskt eftersom denna skrivare är kompatibel med separata bläck som är 50 % mer effektiva jämfört med patroner med tre färger. Patronerna finns i standardutförande, XL och XXL och som mest klarar den upp till 1 100 sidor.

Skriv ut från var som helst på kontoret med Wi-Fi-anslutning eller använd Wi-Fi Direct för att skriva ut från kompatibla trådlösa enheter utan ett Wi-Fi-nätverk. Epsons kostnadsfria appar och lösningar för mobil utskrift ger ytterligare mångsidighet – Email Print ger digmöjlighet att skicka utskriftsjobb till skrivaren från nästan vilken plats som helst i världen. Med Scan-to-Cloud kan du dessutom dra nytta av att samarbeta med andra.

  st
Förpackningsstorlek: 1
RKV-id: 20061880